Wegens te weinig inschrijvingen is de scholierenboscross komen te vervallen! Heb je je ingeschreven voor deze loop dan zal er contact met je worden opgenomen of we je bij een andere loop kunnen indelen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met: 

Het programma voor het cross-weekend:

Het loopweekend kent een grote diversiteit aan onderdelen! Voor iedereen is er wat wils: doe met je bedrijf mee aan de BOSScross (zaterdag 16u) en volwassen recreanten kunnen kiezen uit de Boscross recreanten door de modder (zaterdag 16u) of de Bosloop over het asfalt (zondag 10u). Atletiekunie leden kunnen mee doen aan de NK cross onderdelen – ongeacht niveau. AB junioren hebben naast de NK ook nog de keuze voor de kortere Phanos Boscross op zaterdagochtend. CD junioren en pupillen hebben geen NK, maar ook voor hun is er een cross. Last but not least de cross voor G-atleten (verstandelijk beperkten) op prime time zondagmiddag!

De Runnersworld NK Cross en de Lotto Cross onderdelen maken deel uit van het Lotto Crosscircuit. Deelnemers van het Runnersworld Haarlem Cross Circuit doen mee in het corresponderende NK of Lotto Cross onderdeel, op de A/B junioren na. Hieronder in het programma zie de wedstrijden en van welk circuit ze onderdeel uitmaken.

LET OP!! de scholierboscross is komen te vervallen!

Zaterdag 4 maart:

Zondag 5 maart:

Op beide dagen zal er ook de open ‘Runnersworld King of the Hill’ sprintcross voor het publiek zijn.


De wedstrijden zijn ingedeeld naar leeftijdscategorie:

  • Pupillen: geboren tussen 2006 en 2010
  • Junioren: geboren tussen 1998 en 2005
  • Senioren: geboren 1997 en eerder
  • Masters: geboren 1982 en eerder

(www.atletiekunie.nl)

full-pbc-14


line